Какво е WAT


Какво е Work and Travel USA:


Това е програма за международен културен обмен, разработена от Държавния Департамент на CAЩ през 1961г. Тя дава шанс на студенти редовно обучение да прекарат лятната си ваканция в САЩ, работейки в сферата на туризма и обслужването. От американска страна програмата се администрира от спонсорираща организация, която се грижи за студентите по време на престоя им в САЩ. Всеки участник получава виза J1, която му дава право на легална работа в САЩ до четири месеца.
Част от районите в САЩ, които привличат най-много студенти са: Ню Йорк, Ню Джърси, Мериленд, столицата Вашингтон, Вирджиния, Уисконскин, Флорида, Калифорния и други. Най-често това са курорти, където активният сезон обхваща месеците май - септември.
Всяка година хиляди студенти от България участват и пътуват по програмата WAT USA.Кой може да участва:


Студенти редовно обучение (бакалавър или магистър);
Студенти, които са между 18 и 28 години;
Студенти с добро ниво на владеене на английски език.
Програмата Work and Travel USA,

Ви дава уникалната възможност да направите презокеанско пътешествие и да се сдобиете с приятели от цял свят, да научите повече английски, да разширите мирогледа си и да разберете повече за себе си.
Ще опознаете американския начин на живот и ще споделите своята собствена култура и традиции.
Прекосете океана и ще се върнете различни!
Кандидатите трябва да знаят, че заплащанията които получават по време на програмата си може да не покриват всички разходи. Всеки един кандидат трябва да носи допълнителни средства за издръжка.


Изживейте Вашата мечта

Избиране на език